SMEG X COCA-COLA – LIMITED
EDITION UNITY FRIŽIDER

Partnerstvo sa kultnim brendom! Smeg je uzbuđen što najavljuje saradnju sa Coca-Cola kompanijom. Zajedno smo kreirali frižider u retro stilu koji otelovljuje duh inkluzivnosti, raznovrsnosti i optimizma, Smeg x Coca-Cola Uniti frižider.
Napravljen da obeleži 50. godišnjicu Coca-Coline kultne reklame „Harmoni“, frižider SMEG FAB „Uniti“ je ograničeno izdanje koji čini deo Coca-Cola-ine kolekcije UNITY iz 1971. godine. Svaki proizvod ”limited edition”  izdanja imaće zvaničnu numerisanu ploču koja označava njegovu autentičnost.

Voljena TV reklama Coca-Cole emitovana je 1971. i predstavljala je raznoliku grupu mladih ljudi koji zajedno pevaju na vrhu italijanskog brda koji bi „želeli da nauče svet da peva, u savršenoj harmoniji“,
Snimljena tokom globalne kulturne promene, reklama je bila revolucionarna za svoje vreme. Poruka jedinstva, posebno u vremenima borbe, je nešto što danas odjekuje podjednako snažno kao i pre pedeset godina.

Sofisticirana spoljašnjost frižidera sadrži umetničko delo inspirisano Koka-Kolom, koje svojim psihodeličnim dizajnom slavi eru 70-ih. Prepun boja, čudan dizajn nas sve podstiče da popijemo koka-kolu!

Unutrašnjost frižidera nudi dovoljno prostora za sve vaše namirnice, plus staklene police koje se mogu ukloniti, life plus odeljak za čuvanje kvarljivih namirnica i fioku za voće i povrće. Tu je i kutija za zamrzavanje za čuvanje leda i smrznute hrane.

Korpa
Sign in

No account yet?