Smeg posuđe

Kada se funkcionalnost susretne sa dizajnom.
Made in Italy.

KUVAJTE U BOJAMA

Smeg predstavlja svoju prvu kolekciju posuđa koju je dizajnirao studio iz Milana @deepdesign Raffaella Mangiarotti i Matteo Bazzicalupo i potpuno je napravljena u Italiji

 

Asortiman je dizajniran za zdravo i raznoliko kuvanje. Kuvanje je zdravo, budući da efikasan premaz protiv lepljenja znači da možete kuvati uz smanjenje količine ulja i masti, a raznolik je jer se asortiman sastoji od modela pogodnih za sve vrste dijeta, različitih veličina.

Zaista, možete birati između 8 različitih proizvoda: 4 tiganja (prečnika 24-26-28-30 cm), 2 šerpe (prečnika 24-26 cm), 1 wok-a (prečnika 30 cm) i 1 dubokog tiganja (prečnika 28 cm).

 
Dizajnirano i napravljeno u
Italiji

Asortiman je dostupan u prefinjenoj krem boji, crvenoj i crnoj.

Lep za izneti na trpezu ili ostaviti na ploči za kuvanje, a praktičan za odlaganje u vašoj kuhinji, asortiman posuđa rezultat je opsežnog znanja brenda u oblasti kuvanja.

Asortiman je kompatibilan sa plinskimindukcionim,
staklokeramičkim i električnim pločama za kuvanje zahvaljujući patentiranoj podlozi. Ručke od nerđajućeg čelika, u kombinaciji sa poklopcima od kaljenog stakla, čine ove predmete idealnim za upotrebu u pećnici na temperaturama do 250 ° C i mogu se prati u mašini za pranje sudova.

Održivost na više ploča

Svo posuđe iz Smeg Cookware kolekcije izrađeno je od hladno kovanog aluminijuma sa čeličnim dnom, pogodnim za kuvanje na indukcionim pločama.

Bezbedno za mašine

Set posuđa potpuno je bezbedan za pranje u mašinama za pranje posuđa. Dizajn ručki sa prorezima omogućava optimalno ceđenje vode tokom pranja.

Kompatibilno sa indukcijom

Svo posuđe kompatibilno je sa gasnim, indukcionim, staklokeramičkim i električnim pločama.

Pogodno za do 250°

Sa ručkama od nerđajućeg čelika i poklopcima od kaljenog stakla, ovo posuđe je idealno za korišćenje u rerni do temperature do 250°C.

Made in Italy

Smeg posuđe dizajnirano je i izrađeno u Italiji.

Nelepljivo je zdravo

Nelepljivi premaz ne menja ukus hrane, garantuje jednaku pripremu bez zagorevanja, lak je za čišćenje i idealan za kuvanje bez ulja.

Telo od aluminijuma

Od alumijuma, koji garantuje optimalnu toplotnu provodljivost i kapacitet, i koji ravnomerno raspoređuje toplotu izbegavajući stvaranje žarišta i pregorevanje hrane.

Unutrašnji premaz

Unutrašnji nelepljivi sloj omogućava korišćenje manje ulja i masnoća za zdraviji način pripreme. Rezistentan je na visoke temperature i tako prigodan za različite metode kuvanja. Zahvaljujući visokom stepenu rezistencije od oštećenje i ogrebotina, izuzetno je lak za čišćenje.

Patentirana baza

Specijalno patentirano oblikovanje garantuje jednako raspoređivanje toplote i izuzetnu povezanost baze od čelika sa telom od aluminijuma.

Ručke od čelika

Napravljene od nerđajućeg čelika, sve pojedinačne i dvostruke ručke su izdržljive i otporne na visoke temperature. Pričvršćene su za telo. Prorezi obezbeđuju optimalan odvod vode prilikom pranja.

Kaljeno staklo

Poklopac od kaljenog stakla sa ručkom od nerđajućeg čelika poseduje otvor za paru koji olakšava kuvanje. Pritom, olakšava nadgledanja procesa kuvanja zbog transparentnosti materijala.

Idealne kao poklon

Asortiman posuđa Smeg dolazi u elegantnoj ambalaži krem boje koja je savršena kao poklon za sladokusce ili jednostavno one koji uživaju u opremanju svoje kuhinje proizvodima sofisticiranog dizajna.