01. Još od 2004.

Bavimo se uvozom, distribucijom, servisiranjem i prodajom premium kućne tehnike najvažnijih svetskih proizvođača.

Ponosimo se time što smo upečatljivo drugačiji. I stalno napredujemo. Uvek se pitamo šta je to novo što vam možemo ponuditi. Uronite u svet kuhinjskih rešenja koja kombinuju savremeni dizajn sa visokom funkcionalnošću, lakoću upotrebe i pametnu tehnologiju. Pitajte nas za najnovije inovacije. Nadamo se da ćemo vas inspirisati našim rešenjima.

02. Sinergija brendova

Sve je počelo sa LIEBHERR frižiderima, zamrzivačima i vinskim kabinetima…

Onda su stigli i drugi: Falmec, Foster, Smeg, Shaws of Darwen, Elica, Sub Zero, Wolf, Cove, Miele, Jura, Gaggenau… Prodajni asortiman nam dozvoljava da kreiramo optimalnu kombinaciju, isključivo onakvu koja u potpunosti odgovara životnom stilu, navikama i željama korisnika. najnovije inovacije. Nadamo se da ćemo vas inspirisati našim rešenjima.

03. Održavanje i potrošni materijal

Za sve aparate iz naše ponude obezbeđen je servis, održavanje ali i potrošni materijal i pribor za svo vreme eksploatacije, u garantnom i van garantnog roka.

Pitanja kao što su: Gde da nađem odgovarajuće kese za usisivače, deterdžente, kapsule, tablete za dekalcifikaciju, filtere za aspiratore, cevi, creva za odvođenje vazduha, dizne za zemni gas, produžetke, dodatke, sita, odvode, umetke… imaju samo jedan odgovor: Na istom mestu. Kod nas!

Shopping cart
Postavljamo novi web sajt. Još uvek nije potpuno funkcionalan. Za sva pitanja pozovite na 011/4550700 ili 011/4233322
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.