Politika privatnosti

Ova Politika primenjuje se samo na transfer informacija kojima je moguće identifikovati neko lice (Lični podaci) i koje KOBEL primi u bilo kom formatu kroz svoje aplikacije.

KOBEL će održavati samo one lične podatke čiju je obradu klijent izričito tražio.

 

Obaveštenje/Korišćenje ličnih podataka

KOBEL će održavati/čuvati samo one lične podatke čiju su obradu korisnici izričito tražili od firme KOBEL.

Ukoliko KOBEL odluči da promeni ovu politiku, KOBEL će postaviti izmene na ovoj stranici kako bi naši korisnici, koji je primenjuju i koriste, bili svesni koje lične podatke KOBEL obradjuje, kako ih KOBEL koristi i pod kojim okolnostima ih KOBEL otkriva, ako je to slučaj. Ukoliko u bilo kom trenutku KOBEL odluči da na drugačiji način zadrži ili upotrebi lične podatke, KOBEL će e-mailom ili postavljanjem obaveštenja na web sajtu www.smegsrbija.com obavestiti svoje klijente najmanje 30 dana pre promene u korišćenju.

 

Integritet podataka

KOBEL će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši korisnici ili sa važečim zakonima ili propisima.

 

Bezbednost

KOBEL je obavezan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obradjuje. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbedjivanja odgovarajućeg korišćenja ličnih podataka, KOBEL je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obradjuje. KOBEL nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obradjuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplasnkog otkrivanja, KOBEL će preduzeti komercijalno razumne korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

 

Pristup/Ispravke

U većini slučajeva, kada KOBEL prikuplja lične podatke on to čini u ime kompanije. Ako želi da traži pristup, ispravku, dopunu ili brisanje ovih ličnih podataka korisnik bi trebalo da kontaktira KOBEL.

 

Nadzor/Primena

KOBEL imenuje Odgovorno lice za privatnost podataka koji je odgovoran za poštovanje i primenu ove politike od strane firme KOBEL. Odgovorno lice za privatnost podataka firme KOBEL, dostupno je svakom zaposlenom, korisnicima, prodavcima, poslovnim partnerima i svima drugima koji mogu imati pitanja u vezi ove Politike ili praksi bezbednosti podataka. Odgovorno lice za privatnost podataka firme KOBEL možete kontaktirati putem e-mail adrese:privatnost@smegsrbija.com.

 

Po pitanju ličnih podataka KOBEL će sarađivati iskljkučivo sa organima za zaštitu ličnih podataka.

 

Opšte

Pravno odricanje odgovornosti

KOBEL može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis ili uveren u dobre namere da je takav postupak nužan kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze ili zaštitila prava, imovina ili lična bezbednost firme KOBEL, njegovih korisnika, partnera i javnosti.

Kolačići (cookies) i linkovi ka ostalim sajtovima

KOBEL može koristiti kolačiće (cookies) kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste softver za korišćenje svojih web stranica. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao kolačić. Kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lična podešavanja u vezi sa korišćenjem web sajtova.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Medjutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje softvera.

Podaci prikupljeni uz pomoć kolačića spadaju u grupu Opštih podataka o korisnicima web stranica i služe isključivo za unapređenje KOBEL web stranica i iskustva korisnika tokom njihovog korišćenja.

Softver za korišćenje naših web stranica može sadržati linkove ka drugim sajtovima. KOBEL nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Privatnost dece

KOBEL se obavezuje da će štititi potrebe privatnosti dece i podstiče roditelje i staratelje da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesovanjima njihove dece na mreži. KOBEL ne prikuplja namerno informacije od dece ispod 13 godina starosti i KOBEL ne usmerava svoje web stranice niti svoje servise na decu uzrasta ispod 13 godina.

KOBEL d.o.o. Beograd
Žorža Klemansoa 18A, 11108 Beograd , Srbija

Shopping cart
Postavljamo novi web sajt. Još uvek nije potpuno funkcionalan. Za sva pitanja pozovite na 011/4550700 ili 011/4233322
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.