SMEG PREDSTAVLJA

GALILEO

NOVA GENERACIJA RERNI KOJE KOMBINUJU TRADICIONALNO PARNO I MIKROTALASNO PEČENJE ZA PROFESIONALNE REZULTATE SA UŠTEDOM VREMENA DO 70% U POREĐENJU SA TRADICIONALNIM PEČENJEM.

1 REDIZAJNIRANA UNUTRAŠNJOST

3 NAČINA PEČENJA

5 KATEGORIJA RERNI

Galileo platforma rezultat je opsežnog istraživanja, planiranja i testiranja. Oslanjajući se na Smegovo izuzetno proizvodno iskustvo i prepoznatljivi stil italijanskog dizajna, strast kompanije za kreiranjem najboljih kuhinjskih aparata rezultirala je novim revolucionarnim ugradnim rernama.

TRADICIONALNO | PARNO | MIKROTALASNO

Sve tehnologije pečenja koje bi vam mogle zatrebati, zaokružene unutar jedne rerne. Kombinuje tradicionalno, mikrotalasno i parno pečenje za profesionalne rezultate i uštedu vremena pripreme i do 70%.

Dostupno u estetskim linijama: Dolce Stil Novo, Linea i Classica

TRADICIONALNO | MIKROTALASNO

Kombinovanje tradicionalnog pečenja i mikrotalasa omogućava uštedu vremena do 40% u poređenju sa samo tradicionalnim pečenjem, pritom ne umanjujući kvalitet.
Sa svojih 60 cm visine obezbeđuje dovoljan prostor za kulihnarske kreacije.

Dostupno u estetskim linijama: Linea i Classica

TRADICIONALNO | PARNO

Tradicionalno pečenje obogaćeno dodavanjem vodene pare, kako bi se očuvala nutritivna vrednost namirnica i pripremila ukusnija i zdravija hrana.

Dostupno u estetskim linijama: Dolce Stil Novo, Linea, Classica  i Victoria.

GALILEO REVOLUCIJA

ENERGETSKI EFIKASNO PEČENJE

Čak do impresivne A energetske klase naše nove redizajnirane rerne bez problema sprečavaju gubitke toplote, štedeći energiju do 10% u odnosu na tradicionalne modele.

GALILEO REVOLUCIJA

SMART COOKING

Preko 150 pretprogramiranih recepata ali i profesionalni pribor koji se isporučuje vodiće vas putem kreiranja novih omiljenih jela.

GALILEO REVOLUCIJA

MULTICOOKING TEHNOLOGIJA

Kombinujući tradicionalno, parno i mikrotalasno pečenje, ili njihovo nadopunjavanje u optimalnim fazama pečenja za brže i zdravije rezultate korišćenjem Multitech i Multistep tehnologija.

GALILEO REVOLUCIJA

NOVA UNUTRAŠNJOST, PUNO INOVACIJA

Kompletno transformisana unutrašnjost rerne, sa novim LED osvetljenjem, inovativno osmišljeni pravci strujanja vazduha, ali i parna i mikrotalasna tehnologija podržaće vaša nastojanja da ostvarite kvalitet kao iz najfinijih restorana za 75% manje vremena.*

* Omnichef kombinuje paru, mikrotalase i termičko zagrevanje u isto vreme, štedeći i do 70% vremena, u poređenju sa ranijim Smeg modelima.

KOJA RERNA JE NAJBOLJA ZA VAS?

Odgovorite na ova jednostavna pitanja kako bi smo pronašli rernu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Sa preko 70 godina iskustva u svetu vrhunskih kuhinjskih aparata, Smeg gleda u budućnost i nastavlja da ulaže u tehnologiju, razvijajući ovu novu, revolucionarnu platformu ugradnih rerni. Sa pečatom Made in Italy .

Galileo savršeno predstavlja italijansku izuzetnost u inovacijama, dizajnu i kreativnosti i dugu kulinarsku tradiciju.

Shopping cart
Postavljamo novi web sajt. Još uvek nije potpuno funkcionalan. Za sva pitanja pozovite na 011/4550700 ili 011/4233322
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.